Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на Алфа 147

Здравейте,

От малък съм неспасяем фен на Алфа Ромео. Притежавах невероятна 33 QV, но се наложи да се разделя с нея.

Така или иначе искам пак да притежавам кола, която да гали сетивата ми.
    Насочил съм се към 147, но изчетох няколко теми тук, в които се споменава, че в България (предполагам мобиле.бг) всички са удряни строшени и т.н. и малко се притесних.
    Така ли е наистина? Нищо ли читаво няма и има ли изгледи да има?
    Има ли италиански страници, в които мога да търся коли за продажба?

Благодаря Ви преварително.

диди още един неспасяем фен в кюпа що да няма нищо добро в България има ама си иска доста гледане да се намери
    landikar
    Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=18273
      според мненията че в бг има само кенефи ми е любопитно откъде всички съфорумници са се снабдили с колици.иначе да си похваля мойта стока-техническото състояние е шест
      stilo sw 1,9 JTD 03g
      alfa 147 1,9JTD 01g
      alfa 156 1,9JTD 01g
      barchetta 1,8 98g
      alfa 145 1,6 97g

Comment

Re: Покупка на Алфа 147

Първоначално публикувано от kkkrisss
        Здравейте,

От малък съм неспасяем фен на Алфа Ромео. Притежавах невероятна 33 QV, но се наложи да се разделя с нея.

Насочил съм се към 147, но изчетох няколко теми тук, в които се споменава, че в България (предполагам мобиле.бг) всички са удряни строшени и т.н. и малко се притесних.

Не знам защо си мислиш, че всички 147 вкарани в БГ са кенефи
        Представям си какво ще е положението с една моя много "любима" марка и модел кола
        Не се притеснявай и си търси кола спокойно. Когато си намериш такава, която да ти грабне окото, я закарай в специализиран сервиз, за да я диагностицират. Ако всичко е наред ... газ до дупка и това е
        sigpic

Comment

Това за кенефите заприличва на мит. Скоро се разхождах по горубляне (от където си взех мойта) и забелязах, че в сравнение от преди няколко години колите са далеч по-запазени. Кенефи, че има има, но има и читави. Иначе ходих до Дупница и Драгичево, но там читавите коли ми се стори, че се броят на пръсти. Е точно там е като гробница за автомобили.
          Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
          EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
          EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Поздравления за избора!!!
            Колега скоро минах по този път - има си читави 147-ци. Иска се повече четене, обикаляне и известна доза късмет разбира се.
            Има доста оферти и то не от Горубляне. За кола от Дупница
            Харесай си кола - диагностика задължително (компютър и ходова част). Има писано доста къде.

Успех с покупката !!
            ALFA 147 1,6 TS 120hp 2002г.

Comment

Първоначално публикувано от A40
              http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=18273
              според мненията че в бг има само кенефи ми е любопитно откъде всички съфорумници са се снабдили с колици.иначе да си похваля мойта стока-техническото състояние е шест
              Моята я взех от Горубляне и не е кенеф. 147ци има запазени!!! Обаче колкото повече остаряват като модел, толкова повече боклуци идват в България. Преди месец бях на Горубляне и не харесах нито една Алфа !!!
              145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от homejoker
                Колега скоро минах по този път - има си читави 147-ци. Иска се повече четене, обикаляне и известна доза късмет разбира се.
                Харесай си кола - диагностика задължително (компютър и ходова част). Има писано доста къде.

Успех с покупката !!
                Ще мина надявам се този уикенд през Горубляне да разгледам. За сега съм си харесал само няколко в мобиле.бг. На снимки изглеждат чудесно но ще видим на живо. Дано случа!

Comment

Първоначално публикувано от homejoker

Успех с покупката !!
                  Ще мина надявам се този уикенд през Горубляне да разгледам. За сега съм си харесал само няколко в мобиле.бг. На снимки изглеждат чудесно но ще видим на живо. Дано случа!
                  успех!
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155
                    Здравейте,

Не знам защо си мислиш, че всички 147 вкарани в БГ са кенефи
                    Представям си какво ще е положението с една моя много "любима" марка и модел кола
                    Не се притеснявай и си търси кола спокойно. Когато си намериш такава, която да ти грабне окото, я закарай в специализиран сервиз, за да я диагностицират. Ако всичко е наред ... газ до дупка и това е
                    Аз нямам мнение за 147 вкарани в БГ. Просто споделих това, което изчетох по форума във връзка с покупката на Алфа 147.
                    А иначе искрено се надявам да не е така.
                    До Горубляне, ако се не лъжа, най-удобен е Ванто Трейд за диагностика, нали?

Comment

Да ти кажа мн зависи и за какви пари търсиш кола, защото от 12000 нагоре има перфектните колици конкретно 147-ци! Аз се бях спрял до някакви пари и доста трудно намерих количка даже се бях отказал, но имах късмет и като гледах в mobilen.bg видях една частна обява пусната в същият ден веднага отидох, видях я, и я взех(е верно, че додох още отгоре не малко, но пък да чукам на дърво е перфектна и мн добре гледана)! А търсех от доста време и вече се отказвах и се спрях на една либра(мн грозна кола ама мн ми я хвалеха ). Относно Горубляне съм малко предубеден като си търсих и като гледах там как ги "ремонтират" само дето с дъвки не ги лепиха е има и хубави м/у тях, но аз лично съм предубеден! Общо взето не се поддавай на желанието за нова колица и да прибързаш, гледай, търси коли в момента се предлагат! Не трябва времето да те притиска! Успех!
                      downhill

Comment

Напълно споделям мнението на Asho. Аз доста изчетох преди да взема 147 и наистина има и читави.Налага се естествено някой друг ремонт но все пак няма пълен кеф освен от магазина.Колицата я взех за жената и тя също е много доволна.Един съвет: ако не е спешно взимането на кола не бързай, но ако нещо ти грабне окото (и след диагностика) не чакай нещо по добро че и това ще изтървеш.

Comment

Всякакви коли има в България и нов внос и карани тук, ходиш, избираш, палиш свещ за късмет и това е От Горубляне наистина е най близо Ванто а са и добри, въпроса е че не бачкат в събота /и в неделя естествено/.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Asho
                            Да ти кажа мн зависи и за какви пари търсиш кола, защото от 12000 нагоре има перфектните колици конкретно 147-ци! Аз се бях спрял до някакви пари и доста трудно намерих количка даже се бях отказал, но имах късмет и като гледах в mobilen.bg видях една частна обява пусната в същият ден веднага отидох, видях я, и я взех(е верно, че додох още отгоре не малко, но пък да чукам на дърво е перфектна и мн добре гледана)! А търсех от доста време и вече се отказвах и се спрях на една либра(мн грозна кола ама мн ми я хвалеха ). Относно Горубляне съм малко предубеден като си търсих и като гледах там как ги "ремонтират" само дето с дъвки не ги лепиха е има и хубави м/у тях, но аз лично съм предубеден! Общо взето не се поддавай на желанието за нова колица и да прибързаш, гледай, търси коли в момента се предлагат! Не трябва времето да те притиска! Успех!
                            За щастие не съм притиснат от времето за купуване, но от друга страна нямам почти никакво време за обикаляне и разглеждане. Та при мен е малко сложно в момента, но живот и здраве се надявам да си купя. Така или иначе решението съм го взел пък да видим какво ще излезе

Comment

Аз казах моето мнение, от тук нататък Ти си знаеш, пожелавам мн успех и като я вземеш да я снимаш и покажеш
                              Наслука!
                              downhill

Comment

Working...
                              X